Contacte:
Apartat de correus, 114
08349 Cabrera de Mar
Tel. 672 673 760
correu@galerada.cat

    

publicacions

publicacions

traduccions

serveis editorials


Distribuïdora:
NUS DE LLIBRESJordi Sales

Jordi Sales i Coderch (Barcelona, 1943) és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona - amb una tesi doctoral centrada en la fenomenologia de Husserl - i professor del Departament de Filosofia Teorètica i Pràctica d’aquesta mateixa universitat. Ha estat degà de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona.
Ha estat promotor de diverses iniciatives nacionals a l’entorn de l’estudi i el debat del pensament i de la formació, com ara el Grup d’Estudis Nacionalistes, els Col·loquis de Vic, l’editorial Barcelonesa d’Edicions i la Fundació Relleu. Ha publicat estudis sobre Descartes, Heidegger, Leo Strauss, Plató i diverses figures del pensament català. Ha exposat la seva doctrina de la racionalitat humana en el llibre Coneixement i situació (1990). Cal destacar també els seus dos volums d’Estudis sobre el pensament platònic (1992 i 1998).
Ha estat coeditor de l’Anuari de la Societat Catalana de Filosofia i president de la Societat Catalana de Filosofia (Institut d’Estudis Catalans) des del 1989 al 2001. Ha estat president de la Universitat Catalana d’Estiu del 2009 al 2013.

Obres publicades per Galerada

La captivitat inadvertida. Col·lecció assaig
Escrits sobre la filosofia catalana. Col·lecció assaig
El vostre cistell  


Loading