Contacte:
Apartat de correus, 114
08349 Cabrera de Mar
Tel. 672 673 760
correu@galerada.cat

  

publicacions

publicacions

traduccions

serveis editorials


Distribuïdora:
NUS DE LLIBRES

PVP 26,00 €
Format: 16,3 X 22,7 cm
ISBN: 978-84-96786-29-5
Pàgines: 260
Relligat: rústica amb solapa
Primera edició: novembre 2011

Manual d’heràldica i tècnica del blasó

Armand de Fluvià i Escorsa

Aquest és el primer Manual d’heràldica que s’edita en llengua catalana i cobreix un gran buit que hi havia als Països Catalans. Va adreçat a tots els amants d’aquesta antiga disciplina i, així mateix, als historiadors, els arqueòlegs, els artistes dibuixants i els dissenyadors amb l’objectiu que puguin aprofundir en el coneixement de l’heràldica, precisament perquè es tracta, alhora, d’una ciència i un art. L’autor s’ha basat principalment en l’obra del que ell considera el seu mestre i un dels millors heraldistes de l’actualitat, el professor i historiador medievalista francès Michel Pastoreau, i també en els principals treballs d’heraldistes francesos, anglesos, espanyols i italians, adaptant-los als fets històrics de Catalunya.

Quantitat:


PVP 25,00 €
Format: 22,8 × 16,2 cm
ISBN: 978-84-96786-40-0
Pàgines: 520 + 24 pàgines d’il·lustracions
Relligat: en rústica, amb ales
Primera edició: 2011

El jazz clàssic i la seva història.
Dels orígens a la Segona Guerra Mundial

Jaume Carbonell i Guberna
SUMARI

El jazz clàssic i la seva història: dels orígens a la Segona Guerra Mundial és el projecte editorial més ambiciós que s’hagi fet mai al nostre país sobre la història del jazz. Les històries del jazz que hi ha disponibles són traduccions d’obres nord-americanes de fa més de vint anys, i en castellà. Aquesta és la primera història que es fa a casa nostra, amb tota la bibliografia sobre el jazz posada al dia.
És l’estudi sobre un dels fenòmens musicals més rellevants de l’època contemporània i que ha marcat més l’esdevenir de la música des l’inici del segle XX. La seva entrada als plans d’estudis universitaris feia necessària una obra de referència que servís de visió general del fenomen i que plantegés una revisió, amb perspectiva, de les diferents lectures i aportacions historiogràfiques que han anat construint la història del jazz.
Amb l’oferta bibliogràfica disponible fins ara, era clar que hi havia una necessitat de dotar el lector interessat d’una eina que li facilités la localització d’una bibliografia bàsica especialitzada i d’una discografia completa i seleccionada i amb un text que servís de base per a l’estudi de la història del jazz.
La intenció d’aquest llibre, doncs, és servir d’eina per a l’estudi de la història del jazz — tant per a l’estudiant universitari com per al públic general seguidor del fenomen —, i alhora, és una revisió crítica sobre com s’ha escrit la història del jazz fins avui.
El jazz que ha despertat molt d’interès i ha tingut força arrelament a Catalunya, ja des que sonaren les primeres mostres de música moderna americana a Barcelona durant els primers anys del segle XX, necessitava un llibre com aquest, escrit en català. Així, doncs, s’omple un buit endèmic que semblava irresoluble, malgrat la implantació que ha tingut i té el jazz entre nosaltres.

Crítica

Els matins de TV3 - 15/07/2011


El Punt Avui - David Castillo - 24/07/2011
Jazzitis.com - 30/12/2011

Quantitat:


PVP 18,00 €
Format: 21 X 29,8 cm
ISBN: 978-84-96786-09-7
Pàgines: 148, en color
Relligat: rústica
Primera edició:

Vencello
Lingua e cultura galegas para estudantes de fóra de Galicia
Esino secundario e adultos

Directora:
Sabela LABRAÑA BARRERO
Coordinador:
Valerià PAÜL i CARRIL
Autors:
Concepción CASTROVIEJO BOLÍBAR
Sabela LABRAÑA BARRERO
Joaquín MINDÁN NAVARRO
Valerià PAÜL i CARRIL
María Ángeles PÉREZ EDO
Lois VÁZQUEZ RODRÍGUEZ

Vencello és un manual de llengua i cultura gallegues per a estudiants de fora de Galícia, adreçat a l’ensenyament secundari i als adults. Aquest manual mostra la llengua i la cultura de Galícia, amb una clara voluntat intercultural i de diàleg. El llibre és organitzat en dotze unitats, amb l’objectiu global de fer conèixer la llengua gallega i la seva literatura. Cada unitat consta, per tant, de tres grans seccions: Cultura, Lingua i Literatura. Aquestes seccions es complementen amb un quart apartat, anomenat Xogamos coa lingua, dissenyat per consolidar els aspectes tractats. Al començament de cada unitat hi ha uns diàlegs senzills que donen entrada a cada tema i que, a poc a poc, assoleixen més complexitat d’estructures sintàctiques i de precisió semàntica.
Afegit al llibre hi ha un CD amb els enregistraments dels diàlegs i dels textos literaris.
A part el lector pot adquirir el solucionari.

Quantitat:


PVP 4,00 €
Format: 21 X 29,8 cm
ISBN: 978-84-96786-10-3
Pàgines: 40, en blanc i negre
Relligat: grapat
Primera edició:

Vencello
Solucionario
Lingua e cultura galegas para estudantes de fóra de Galicia
Esino secundario e adultos

Directora:
Sabela LABRAÑA BARRERO
Coordinador:
Valerià PAÜL i CARRIL
Autors:
Hernán A. CASTELLANOS CANOSA
Sabela LABRAÑA BARRERO
Valerià PAÜL i CARRIL

Vencello Solucionario és el solucionari per als exercicis del manual de llengua i cultura gallegues Vencello.

Quantitat:El vostre cistell  


Loading